All is for your safety!    Professional workwear manufacturer   
                                                                

Contact us
Address : 1508, BLK 5,FANHAI SOHO,WANGJIADUN,JIANGHAN DISTRICT,WUHAN, CHINA
Worktime : 8:30-18:00(Beijing time)
Business Phone: 86-027-83884677(Working time)
Fax: 86-027-83884177 
New Design
Hot Products
Home > News > Industry News > New Previaling Style Top Quali.....

New Previaling Style Top Quality Mens Safety Vest

  • Author:Julia
  • Release on:2019-01-14
Een vest is in principe een kledingstuk voor het bovenlichaam dat niet over het hoofd hoeft te worden aangetrokken omdat aan de voorzijde de linker- en rechterzijde losse panden zijn. Beide zijden kunnen na aantrekken vaak worden verbonden door dichtknopen of -ritsen. Voor sommige kledingstukken die aan deze definitie voldoen is de term overigensongebruikelijk, bijvoorbeeld voor een overhemd. Een vest kan mouwen hebben of mouwloos zijn.


Een veiligheidshesje wordt over de andere kleding aangetrokken. Vaak betreft het veiligheidsaspect de goede zichtbaarheid, bij daglicht door een opvallende kleur en fluorescentie, en in het donker door retroflecterende delen. Het is vaak een vest (veiligheidsvest), maar kan ook een overgooier zijn. Een andere vorm van veiligheid biedt het kogelwerend vest.
Vest (ek.) ili vijest (ijek.) (engl. news, fr. nouvelle, nem. Nachricht, polj. vijadomošć), najkraći, najjednostavniji i najpopularniji oblik pisane ili govorne i vizuelne informacije o nekom događaju, pojavi, društvenom ponašanju ili nekoj ličnosti. Preuveličana ili lažna vest u medijima naziva se novinska patka.

If you want to know more about Safety Vest, please visit www.wuhankinglong.com