كل شيء من أجل سلامتك! الشركة المصنعة لملابس العمل المهنية

أخبار
  • Industry News
  • Company News
  • اتصل بنا
    العنوان: 1508، BLK 5، FANHAI SOHO، WANGJIADUN، جيانغهان المقاطعة، ووهان، الصين
    اوقات العمل: 8: 30-18: 00 (بتوقيت بكين)
    هاتف العمل: 86-027-83884677 (وقت العمل)
    فاكس: 86-027-83884177 
    تابعنا
    منزل، بيت > أخبار > Industry News > نمط جديد Previaling أعلى جودة سترة السلامة للرجال

    نمط جديد Previaling أعلى جودة سترة السلامة للرجال

    جوليا 2019-01-14 11:17:28
    التابعين سترة is in principe een kledingstuk voor het bovenlichaam dat niet over het hoofd hoeft te worden aangetrokken omdat aan de voorzijde de linker- en rechterzijde losse panden zijn. Beedo zijden kunnen na aantrekken vaak worden verbonden door dichtknopen of -ritsen. Voor sommige kledingstukken die aan deze definitie voldoen is de term overigensongebruikelijk، bijvoorbeeld voor een overhemd. Een vest kan mouwen hebben of mouwloos zijn.


    Een veiligheidshesje wordt over de andere kleding aangetrokken. Vaak betreft het veiligheidsaspect de goede zichtbaarheid، bij daglicht door een opvallende kleur en fluorescentie، en in het donker door retroflecterende delen. Het is vaak een vest (veiligheidsvest)، maar kan ook een overgooier zijn. Een andere vorm van veiligheid biedt het kogelwerend vest.
    Vest (ek.) ili vijest (ijek.) (engl. news، fr. nouvelle، nem. Nachricht، polj. vijadomošć)، najkraći، najjednostavniji i najpopularniji oblik pisane ili govorne i vizuelne informacije o nekom događaju، pojavi، društvenom ponašanju ili nekoj ličnosti. Preuveličana ili lažna vest u medijima naziva se novinska patka.

    إذا كنت ترغب في معرفة المزيد عن Safety Vest ، يرجى زيارة www.wuhankinglong.com